Voyagers (2021), un film cu Colin Farrell

Voyagers este cel mai nou film al lui Neil Burger. In rolurile principale il regasim pe Colin Farrell. Un film science-fiction care promite sa ne intrige.

Voyagers, noul film al lui Neil Burger
Dupa Limitless si Divergente, Neil Burger se reintoarce cu noul sau film, Voyagers. In acest film regasim nume cunoscute precum Colin Farrell, Tye Sheridan si Lily-Rose Depp. Apartine genului science-fiction si se deruleaza intr-un viitor apropiat. Filmul povesteste calatoria a 30 de barbati si femei, trimisi in spatiu in cautarea unui nou camin. Toata aceasta mica lume este sub directia lui Richard comandantul jucat de Colin Farrell. Insa, acesta din urma va sfarsi in circumstante misterioase, lasandu-i singuri pe cei 30 de studenti.

Dupa cum indica si synopsisul filmului, se va vorbi despre intimitatea naturii umane, despre numeroasele intrebari cu privire la conditia umana. Iata synopsisul oficial: cu viitorul rasei umane in joc, un grup de tineri, barbati si femei, educati pentru a fi ascultatori si supusi, se lanseaza intr-o expeditie cu scopul de a coloniza o planeta indepartata. Insa, atunci cand descopera o serie de secrete ingrijoratoare cu privire la misiunea lor, sfideaza antrenamentul primit pana atunci si incep sa isi exploreze cea mai primitiva natura. In timp ce viata de pe nava se scufunda progresiv in haos, ocupantii acesteia sunt consumati de frica si setea de putere.

Un prim trailer care intriga
De curand, Lionsgate a dezvaluit primul trailser al filmului Voyagers. Neil Burger pare sa fi ales o estetica radicala pentru filmul sau si destul de inedita pentru acest tip de productie. Totul pare sa mearga de minune pana in momentul in care echipajul da peste o substanta albastra necunoscuta. Euphoria este inlocuita incetul cu incetul de pericol. Din cauza pandemiei, filmul Voyagers va fi lansat pe data de 9 aprilie. Ne asteapta un film ambitios si provocator totodata care pare sa abordeze odiseea spatiala intr-un mod unic.

Lasă un răspuns