The Barbarians – ce va povesti sezonul cu numărul 2 al serialului Netflix?

Este oficial. The Barbarians va avea un sezon cu numarul 2 pe Netflix. Dar oare ce va putea povesti noul sezon al serialului? Atentie, spoilere!

Probabil ajutat putin de micul cult creat in jurul serialului Vikings, The Barbarians a fost un succes al acestei toamne. Deci si normal ca serialul sa fie prelungit. O singura problema, insa- sezonul cu numarul 1 spunea povestea unui eveniment foarte precis si foarte celebru din istorie,

Si cu siguranta ca sezonul cu numarul 2 al serialului va trebui sa gaseasca deci o noua formula.

In orice caz, co-creatorul sau, Jan Martin Scharf declara ca idei sunt multe. Iar Sabine de Mardt declara si ea la randul ei ca sunt suficiente piste pentru a se explica o continuare. In sezonul cu numarul1 erau explorate conflictele personale si psihologice ale personajelor si doar cateva dintre ele au fost rezolvate la sfarsitul sezonului cu numarul 1. Deci a mai ramas o multime de material de explorat pentru episoade viitoare.

Unele personaje vor trebui deci sa raspunda pentru alegerile lor, mai ales Ariminius. Din punct de vedere narativ mai sunt inca lucruri de povestit, mai ales daca observam apetitul scenaristilor pentru conflicte, tradari si triunghiuri amoroase.

Nu trebuie sa uitam ca The Barbarians nu este doar un serial istoric, ci unul care revendica sau implica un nivel de reconstituire mai ridicat decat nivelul mediu. Si daca ne gandim ce batalie importanta din istorie reconstituie sezonul 1, ridicam intrebarea- oare ce eveniment va reconstitui sezonul cu numarul 2?

Sau poate ca sezonul cu numarul 2 va relata pur si simplu urmarea evenimentelor de dupa faimoasa batalie. Ar putea deci povesti faimoasa razbunare a lui Germanicus si destinul funest al personajelor principale. Doar daca personajul fictional nu ne duce si mai departe de realitate din care se inspira.

Lasă un răspuns