The Alienist, sezonul 2 cu Dakota Fanning, Daniel Bruhl și Luke Evans a început să fie difuzat

Un nou capitol al serialului The Alienist incepe pe Canal + incepand cu data de 19 noiembrie, in fiecare zi de joi la ora 21:00, fiind difuzate cate doua episoade pe seara.

Dakota Fanning, Daniel Bruhl si Luke Evans revin in sezonul 2 al serialului. Actiunea serialului se scufunda in orasul New York la sfarsitul secolului XIX. In primul episod al sezonului 2, doctorul Kreizler, un psihiatru alienist, nu reuseste sa dovedeasca nevinovatia unei femei condamnate pe nedrept pentru uciderea bebelusului sau.

Inainte de a ajunge pe scaunul electric, femeia ii cere sa ii promita ca va face tot ce ii sta in putere sa ii gaseasca bebelusul. La scurt timp, Doctorul si echipa sa – Sara – devenita intre timp detectiv privat si John, un fost politist devenit jurnalist, se lanseaza pe pista unui ucigas de copii.

Locul femeilor in societate
Intre interogatorii si autopsii, ancheta ii scufunda pe telespectatori intr-un Manhattan extrem de sumbru, un Manhattan care apartine romancierului Caleb Carr din care serialul se si inspira. Veritabila eroina a acestui sezon, personajul lui Dakota Fanning permite o analiza a locului pe care femeile le ocupau in societate la acea vreme.

Sara este in realotate egala lui Kreizler si a lui Moore, care au incredere enorma in ea. Intituitia sa, determinarea de care da dovada si sensibilitatea sa reprezinta principalele sale arme, dar si empatia. Mai mult ca niciodata, aceasta legatura pe care o are in mod natural cu femeile aflate in suferinta este capitala. Mai ales, ca in acea perioada, femeile erau considerate nebune si isterice. Aceasta dinamica este un lucru fascinant de explorat.

De notat este faptul ca integralitatea sezonului 2 al serialului The Alienist, la fel ca primul, este disponibil pe MyCanal.

Un comentariu la „The Alienist, sezonul 2 cu Dakota Fanning, Daniel Bruhl și Luke Evans a început să fie difuzat

Lasă un răspuns