Nobody Sleeps In The Woods Tonight: un slasher polonez deloc impresionant

Nobody Sleeps In The Woods Tonight este un film postat online de Netflix in luna octombrie, cu putin timp inainte de Halloween. Un slasher polonez care se dovedeste a fi din nefericire nici amuzant, nici horror.

Filmul realizat de catre Bartosz M. Kowalski ne antreneaza, intr-un mod cat se poate de clasic, in fundul unei paduri dense, dintr-o regiune izolata din Polonia. Un grup de adolescenti dependenti de tehnologia din ziua de azi se afla aici cu scopul de a urma o cura de dezintoxicare, sa lase o perioada cat mai lunga de timp telefoanele inteligente, consolele, PC-urile sau tabletele. O reintoarecere in natura care se va transforma in cosmar pentru cinci dintre ei si pentru ghidul lor, in momentul in care drumul lor se incruciseaza cu cel al unui ucigas psihopat care se ascunde in padure in cautarea urmatoarei victime.

Cu toate acestea, totul incepe mai degraba intr-o maniera amuzanta. Adolescentii, in mod clar deloc incantati pentru faptul ca se afla acolo, deoarece au fost obligati sa isi paraseasca pretioasele telefoane inteligente chiar si pret de cateva ore. Printre personaje il descoperim pe eternul tocilar cu ochelarii cu rama groasa, pe papusa Barbie, extrem de populara pe Instagram care nu a uitat sa isi aduca cu ea in mijlocul padurii placa de intins parul sau pe pasionatul de sport, extrem de sigur pe el, mandru de aspectul sau fizic, cu patratele sale care starnesc invidia celorlalti.

Un preot rosteste chiar si o rugaciune, implorandu-l pe cel de sus sa exorcizeze Raul care pare sa stapaneasca aceste locuri dar si spiritele acestor dependenti de tehnologie. Insa, la scurt timp, amuzamentul cedeaza locul plictiselii. Grupul pleaca in drumetie in padure si, fara surpriza, ceva li se va intampla. Fara niciun fel de tensiune, suspans, fara niciun moment horror, psihopatul isi executa sarcinile una cate una.

Lasă un răspuns