Despre tableta Serioux Surya Reaction

Acum aproximativ o lună am decis că ar cam fi cazul să-mi cumpăr o tabletă, asta bineînteles după lungi perioade de gândire pentru a fi sigur că am nevoie de aşa ceva şi nu va zace aruncată prin sertare ca multe alte gadget-uri inutile pe care mi le-am cumpărat fără să mă interesez prea mult despre produsul pe care îl cumpăr şi despre cât o să mă ajute acesta în munca şi activităţile mele de zi cu zi.

Aşadar, tableta pe care mi-am cumpărat-o atunci a fost o tabletă de la Serioux, mai exact modelul Surya Reaction. Am ales această tabletă în primul rând pentru preţul foarte avantajos şi pentru ecranul de 10.1 inch care pentru minte constituie cel mai mare avantaj al acestei tablete fiindcă aveam nevoie de ceva care să poată înlocui cu uşurinţă un laptop.Am cumpărat alături de tabletă şi o husă cu tastatură care până acum îşi face treaba minunat şi pot spune că în browsing se comportă excelent, ba chiar mult mai bine decât unele laptopuri.

Tableta este una entry-level dedicată persoanelor ce nu au cele mai mari pretenţii din lume de la o simplă tabletă. Serioux Surya Reaction dispune de 1GB Ram, 8GB spaţiu de stocare, procesor Quad Core Cortex A7 1.30GHz, Wi-Fi, Bluethoot, GPS, 3G Dual Sim, Slot card MicroSD până la 32gb şi rulează pe Android 4.4.

În mare mă declar foarte mulţumit de această tabletă la care, după o lună de utilizare zilnică trei-patru ore încă nu am găsit un lucru care să mă deranjeze în munca pe care o efectuez eu de pe ea. Nu este bineînteles o tabletă care să ruleze orice joc însă sigur vă va satisface nevoile dacă vă plictisiţi şi aveţi nevoie de câteva ore de gaming normal pe această tabletă.

Ofer acestei tablete 9/10 pentru preţ, 8.5/10 pentru aspect şi 8/10 pentru caracteristici şi felul în care răspunde la cerinţe.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?