Cele mai abordabile destinații pentru călătorii în 2021

Sa pleci in sfarsit in calatorie in anul 2021 fara sa iti faci insa o gaura imensa in buget, este posibil. Iata care sunt cele mai abordabile destinatii pentru anul 2021.

Sudul Vaii Nilului, Egipt. Intre desert, oaze si bogatia extrema… sudul vaii Nilului se afla intre Luxor si Awan, in partea de sud fata de Cairo si de piramide. Ajungand in aceasta regiune, vei avea la dispozitia ta temple si comori antice, pentru “doar cativa dolari”. Croazierele pe Nil si aventurile in desert sunt cele mai autentice.

Orasul Lodz, Polonia. Este un fost oras industrial care a stiut cum sa se reinventeze in intregime. Admiratorii unei arhitecturi moderne si istorice, artei stradale si cinematografiei vor fi cei mai incantati, cu siguranta.

Parcul National Great Smoky Mountains, Statele Unite. Acest parc, aflat la frontiera dintre Carolina de Nord si Tennessee este cel care primeste cei mai multi vizitatori. Ideal pentru o calatorie in care vrei sa faci drumetii sau un road trip! Vei putea admira si muntii Apalasi si nu va trebui sa cheltui o avere. Intrarea este aici gratuita.

Maldive. Da, nu este deloc surprinzator faptul ca putem regasi Maldive in lista destinatiilor care nu sunt deloc scumpe. Aici nu sunt doar vile de lux sau locuri de cazare suspendate deasupra apelor. Poti gasi aici si spatii de cazare care costa cel mult 90 de dolari pe noapte cu mesele incluse.

Budapesta, Ungaria. Poti vizita aici celebrele terme, te poti relaxa si poti descoperi cele mai animate baruri cu vin. Dar sa vizitezi si numeroasele cladiri in stil Art nouveau, precum gara Keleti.

Serbia. Serbia este o tara europeana foarte fermecatoare si autentica. Ofera cele mai frumoase cafenele unde sa savurezi o cafea pe timp de zi si locuri unde poti petrece pana in zori de zi de-a lungul malului Dunarii. Activitati in aer liber, ingrijiri balneo, domenii viticole, monumente vechi si manastiri, astepta sa le descoperi.

Lasă un răspuns