Aventura, drumurile în natură

Nu sunt o persoană prea interesată de aventuri, sigur că mă refer la natură, dar mai am și eu unele dorințe. Cred că toți avem unele vise, dorințe de a scăpa de lumea ce ne încojoară.

Ceea ce îmi doresc acum, e o cabană de munte, nu prea multă acțiune, dar un aer răcoros, o băncuță goală și multă liniste. Am momente în care îmi doresc să sar cu parașuta, sau să mă dau cu parapanta. Lucruri lipsite de sens după mine, dar interesante. A fost azi vară la mine în oraș ceva chestie, unde ne puteam înscrie să sărim cu parașuta. Cred că dacă ar fi acum, tot aș refuza, nu cred că aș avea curajul necesar. Adică să îmi depindă viața de o bucată de pânză?

Mi-ar mai plăcea cu barca, sau o săptămână cu cortul în pădure, să se audă lupii noaptea, să aud zgomote în jur, atunci ar fi un sentiment care m-ar face să îmi prețuiesc viața, ar face mai mult decât orice articol sau emisiune care ne sugerează cum să trăim sănătos.

Totuși, și ceva calm ar fi ok, o croaziera pe Mediterană, sau sp vizitez un oraș precum Paris. Chiar și un week-end, aș vedea oameni noi, culturi diferite, comportamente noi, ceva simplu, ce mă pasionează.

Oricare dintre acestea, chiar toate, îmi sunt pe lista de dorinșe, nescrisă, în gânduri, care cred că m-ar schimba cu adevărat. Dar problema este timpul, nu am când, întotdeauna apare ceva. Banii nici nu zic, nu mi-ar ajunge nici măcar de una, poate totuși de cabană, dar în nici un caz singur. Așa nu ar avea efectul dorit. Nu sunt o fire prea sociabilă, dar nici retrasă. Ador un moment de liniște, acordat mie și doar mie. Să îmi adun gândurile, să găsesc soluții, să mă relaxez.

Lasă un răspuns